Thursday, March 15, 2007

So my left sinus is a huge bitch. That's really all there is to say about that-- except the fact that i'm sneezing like i have allergies and have gone through 2 of the office tissue boxes. I have a sneaking suspicion the ole leftie [sidenote: have i ever told anyone the story of my super gay friend in high school {his name was the same as the female lead character on Ferris Bueller. and that was his given name. he was the youngest child of 4 in the most stereotypical jewish family outside of long island. his sisters names were outlandish stripper-esque things like Destiny or Hope or something like that and his mother wears a gold lame coat or a fur coat with pounds of jewelry all the time. just a little background} but he said he had the power to speak to women's breast and they would tell him their names which he would relay to us... though my left is not named "leftie" writing leftie made me think of that whole saga.] ANYHOOOOOOOOO leftie the sinus has been a ho and I think is trying to make good on my sick day that I plan on taking tomorrow and really make me sick EVEN THOUGH i have a doctor's appointment and cleared it by my boss and she said it's ok and that it's even ok that i take sick time but LEFTIE really seems to want me to be sick which is misguided even though i DID neglect to mention my doctor's appointment was in upstate new york. SO this whole debacle has me living better through Whole Foods.

I had a spinach and strawberry salad that had little bits of feta and almond slices on it- holy fucking vitamin batman- i know! Then i got a Naked juice drink which cost the price of 120 million diet cokes (or 2, whatever) in the Well Being Power-C flavor (which contain a pound of fruit in it's wee 15.2 oz bottle) and an odwalla bar in the flavor "superfood" which doesn't have a picture on the front which is SLIGHTLY daunting but even more so that it boasts "500 mg of spirulina" which i have no flucking clue what it is. And flucking was a typo at first but i've grown to like it in these 3 seconds here and will now embrace it as my own.

And since it's magically not 4:30 yet I will continue with..... A FUN NIFTY QUIZ a la scarlett a couple of weeks ago on myspace WHICH i got a 90% on although i think i get a bonus 12% for catching that one of her questions was in there wrong.

We shall begin said quiz with:

1) What are the names of The Future Mrs. Darcy's breast according to her super gay high school friend?
a) Luke and Laura
b) Fred and Ted
c) Betty and Veronica
d) Perky and Pointy

2) What is The Future Mrs. Darcy's favorite food?
a) dark chocolate
b) milk chocolate
c) cheese
d) popsicles

3) What does The Future Mrs. Darcy believe to be the superior Law and Order?
a) regular Law and Order
b) Law and Order: Special Victim's Unit
c) Law and Order: Criminal Intent
d) Law and Order: Trial by Jury

4) What is the most quoted TV Show in the Darcy household/chaos vortex?
a) The Simpsons
b) Family Guy
c) SNL
d) It's Always Sunny in Philadelphia

5) Everytime The Future Mrs. Darcy learns or uses a quote from said show- what subject from school is pushed out of her brain?
a) French
b) European History
c) Dramatic Survey of Comedies
d) Chemistry

6) What musical does The Future Mrs. Darcy hate even though she has never seen it and doesn't really know the songs but hates it because pretentious suburbanite teenage musical theatre hags?
a) Phantom of the Opera
b) Rent
c) HMS Pinafore
d) Annie

7) What character did The Future Mrs. Darcy play in Grease at her high school?
a) Marty
b) Cha-Cha
c) 3rd Girl from the left
d) Patty Simcox

8) How old with The Future Mrs. Darcy be on 11/1/11?
a) 30
b) 31
c) 32
d) 33

9) What film does the Future Mrs. Darcy suggest getting drunk and watching nearly every Friday night?
a) Pride and Prejudice
b) Dude Where's My Car
c) Super Troopers
d) The Ref

10) Of the above films which has the Future Mrs. Darcy never seen?


Now wasn't that fun and informative? SO YOU THINK. Post your answers in the comments sections and I will create a prize for the super winner. Don't think you did so well- ok here's a bonus question: in order from most competent to least competent how does the Future Mrs. Darcy feel she is at the following games: What game does The Future Mrs. Darcy consider herself to be superior in (out of those listed)?
a) taboo
b) poker
c) flip cup
d) beer pong
e) jeopardy
f) quarters
g) asshole

GOOD LUCK!


8 Comments:

Blogger Clementine said...

1) What are the names of The Future Mrs. Darcy's breast according to her super gay high school friend?
c) Betty and Veronica

2) What is The Future Mrs. Darcy's favorite food?
c) cheese


3) What does The Future Mrs. Darcy believe to be the superior Law and Order?
b) Law and Order: Special Victim's Unit


4) What is the most quoted TV Show in the Darcy household/chaos vortex?
d) It's Always Sunny in Philadelphia

5) Everytime The Future Mrs. Darcy learns or uses a quote from said show- what subject from school is pushed out of her brain?
b) European History


6) What musical does The Future Mrs. Darcy hate even though she has never seen it and doesn't really know the songs but hates it because pretentious suburbanite teenage musical theatre hags?
d) Annie

7) What character did The Future Mrs. Darcy play in Grease at her high school?
d) Patty Simcox

8) How old with The Future Mrs. Darcy be on 11/1/11?
a) 30


9) What film does the Future Mrs. Darcy suggest getting drunk and watching nearly every Friday night?
c) Super Troopers


10) Of the above films which has the Future Mrs. Darcy never seen?
The Ref

in order from most competent to least competent how does the Future Mrs. Darcy feel she is at the following games: What game does The Future Mrs. Darcy consider herself to be superior in (out of those listed)?
a) taboo
b) poker
d) jeopardy
beer pong
c) flip cup
f) quarters

4:19 PM  
Blogger the future mrs. darcy said...

Umm excuse me- eyes on your own paper please Ms. Kramer!!

4:46 PM  
Blogger Margeaux Kramer said...

1- C
2 - A
3 - B
4 - B
5 - D
6 - C
7 - C
8 - A
9 - C
10 - D
BONUS: B, G, C, A, D, F, E

4:50 PM  
Blogger the future mrs. darcy said...

tsk tsk- clem: 20% + 5 bonus points
margeaux: 20% + 2.5 bonus points

5:02 PM  
Blogger Margeaux Kramer said...

DAMN!!!

5:38 PM  
Blogger Scarlett said...

Okay without looking at Clem's and Margeaux's answers here's what I came up with:

1. C
2. A
3. A
4. D
5. A
6. B
7. C
8. B
9. C
10. B
11) poker, taboo, jeopardy, quarters, asshole, flip cup, beer pong


Okay! How did I do?

11:42 PM  
Blogger Scarlett said...

By the way - I corrected my quiz no MySpace so I suggest you all take and The Future Mrs. Darcy needs to retake it, since I deleted her invalid score!

11:43 PM  
Blogger the future mrs. darcy said...

Ooh Scarlett has nudged out in the lead with 50% + 2.5 bonus points.

Let it be known that Michael took the quiz and got a 85% (but has not completed the bonus). He disputed an answer and although has a stupid argument for his choice the grounds were enough for half credit.

Keep em comin!

8:28 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home